vrijdag 1 februari 2008

Compleet

De roedel is weer compleet: Bo-Ghy is thuis! Het is een aangenaam maar opvallende gewaarwording om ze 's avonds naar 'bed' te brengen en alle kennels 'vol' te zien.
De zware blaf als er iemand langs het hek loopt... de bank die geconfiseerd wordt door die oude mafkees, Toyboy die bijna onder de voet wordt gelopen door het gedraai en geduw van Bo-Ghy zijn achterwerk... heerlijk!
Hij blijft 4 weken, aangezien zijn pleegouders nu de eerder -vanwege Daphne haar ziekte- geannuleerde reis naar Oeganda gaan maken. Hopelijk komen er snel pups (moet Muf ff opschieten met haar loopsheid) en dan komt Bo-Ghy weer definitief thuis. Ja, het is een fijn gevoel om de roedel compleet te hebben.

Ondertussen zijn we aan het zwoegen op zolder;
de schuine kappen zijn geisoleerd en afgetimmerd, de buitenmuur afgetimmerd en alles wordt nu gestucked. Nog wat laatste schotjes plaatsen dit weekend en dan kunnen de verfkwast en behangtafel te voorschijn komen.
De honden vinden het maar vreemd dat er 'boven hun hoofd' gewerkt wordt, maar vonden het helemaal leuk dat er een stapel gipsplaten in hun hondenhuis lag... We hadden ze net binnen gelegd, toen het begon te regenen en de honden dus ook naar binnen moesten. Toen ik van de zolder naar beneden keek, zag ik dit:

Vincent en Chanel vonden dit een mooi opstapje, en lagen er later zelfs op te slapen!
Je kan je voorstellen dat ze dit niet met schone pootjes deden, dus heb ik nu voetstapjes op mijn plafond staan!!!!