donderdag 22 november 2007

Daphne

Daphne is vandaag naar de rainbowbridge vertrokken. Ze was pas 8 jaar oud.

In Juli 2007 werd bij haar lympheklier kanker vastgesteld, net nadat ze hier 2 weken gelogeerd had. Ik kon het niet geloven! Ze was zo vrolijk, gezellig... gewoon Daphne.
Ze zat als de koningin op de tuinbank in het zonnetje....gewoon Daphne.
Ze speelde, blafte, bedelde om een pensstaafje... gewoon Daphne :-)
Ze dronk alleen zoveel, en ze liet haar urine 's nachts lopen. Dat was vreemd en een bezoek aan de dierenarts waard... Niemand had dit verwacht.

Jacob en Lisette hebben alle gedaan om haar te helpen. De beste artsen, uitgebreide hulp en medicatie... maar deze strijd was niet te winnen. Met alle hulp heeft Daphne toch nog 4 maanden een heerlijke tijd gehad. Vorige maand hebben we zelfs nog met een echte hondentaart en champagne haar 8e verjaardag gevierd! Wie had dat durven hopen?
De volgende mijlpaal was om nog samen met Bo-Ghy naar Texel te gaan en te genieten van strand en zee.

Afgelopen dagen, nadat ze de zee en het strand had gezien, heeft ze laten merken dat haar lichaam niet meer verder kon. Vandaag is ze naar de Rainbow Bridge vertrokken.

Daphne heeft de liefste baasjes gehad die een Bobtail zich wensen kan, en die haar alles hebben gegeven... ook de reis naar de Rainbow Bridge toen het tijd was om haar de laten gaan.