zondag 14 oktober 2007

Nieuwe ervaring

Gisteren waren we in Dortmund, voor de Bundes Sieger Ausstellung. Als Shanti haar klasse zou winnen of 2e zou worden zou ze haar Duitse -en VDH titel kunnen afronden. (de 12 maanden na de eerste CAC in Duitsland zijn eindelijk verstreken) Jilly Bennet was de keurmeester en er waren 45 honden ingeschreven. 6 ontzettend mooie teven in de kampioensklas... en Shanti uiteraard weer als jongste tussen deze oude(re) dames. Spannend hoor!

Jilly nam haar tijd voor de keuring, en plaatste de reuen op verrassende wijze... honden die altijd voorop staan, werden achter de honden geplaatst welke normaal met mindere kwalificaties naar huis gaan. We zijn van deze keurmeester gewent dat ze 'vreemd'keurt, en meerdere exposanten begonnen zich af te vragen waarom ze toch in hadden geschreven :-)
Enfin, Shanti en ik hebben een nieuwe ervaring opgedaan; we kregen een 'excellent' kwalificatie, en werden niet geplaatst! hahahaha dat is voor de eerste keer in haar hele show carrière!!!!!!!!!!!! (kijk maar eens onder show nieuws)
Nou ja, we hadden wel een hele leuke dag. Het was alweer een tijdje geleden dat ik in Duitsland showde, dus was er genoeg bij te kletsen. Lisa en Birgitte waren er ook vanuit Denemarken hetgeen weer de nodige slappe klets en borrels opleverde :-)
Volledige uitslagen van de show zullen zsm op www.bobtail.ru gepubliceerd worden.
Vandaag gaan we met z'n allen thuis van het mooie weer genieten!