vrijdag 7 september 2007

Dierenarts bezoek

Wat een drukke dag....
Vanmiddag is Muffin weer bij haar vriend geweest, en is ze voor de 2e keer gedekt. Daarna moesten we direct doorrijden want we moesten vandaag naar Walter voor de laatste enting van Chanel en Vincent.
In de wachtkamer kwamen we een Engelse Bulldog tegen die volgens Chanel wel heel rare geluiden maakte. Vincent bekeek het eerst van een afstandje, en ging de Bull uiteindelijk maar van dichtbij besnuffelen en toekwispelen. Chanel vond het maar niks en heeft hem van een afstandje toegeblaft. Haha wat een held! :=)

Uiteraard zijn ze van top tot teen onderzocht en gewogen; Vincent weegt 13kg en Chanel 11,5. keurig hoor! ...en ze zijn kerngezond bevonden!

Minder leuk is de knobbel in Coco's hals. Ze heeft er een bult zitten die niet definieerbaar is. Er is een biopt genomen en we zullen volgende week de uitslag krijgen. Gelukkig maakt ze een fitte indruk, eet ze goed en speelt veel met haar kids en de andere honden. Toch blijft het spannend en hopen we dat de uitslag snel komt en dat er niets ernstigs aan de hand is.